Planuri de viitor

Se spune ca noi oamenii putem calatori in timp: in trecut prin intermediul amintirilor si in viitor prin intermediul viselor, al planurilor si proiectelor pe care azi ni le facem si pentru care speram, muncim si ne sacrificam pentru a le vedea realizate in viitor.

Prezentul insa este cel mai important, deoarece este singurul la care avem acum acces si care, daca este trait asa cum trebuie, este o implinire a trecutului si o baza foarte solida pentru viitor. Pentru ca viitorul va fi asa cum i se pun bazele in prezent.

Tocmai de aceea, in prezent, in centrul nostru medical, ne straduim sa facem foarte bine ceea ce facem, prin metodele ultramoderne de diagnostic pe care le folosim si prin tratamentele de recuperare medicala aplicate, spre binele si sanatatea pacientilor nostri. (vezi serviciile oferite si afectiunile tratate). Dar, asa cum am spus si in alt capitol, eu vad Centrul Medical MEDREFLEX LINE ca pe o entitate in continua dezvoltare, intr-un continuu progres si de aceea ma gandesc la noi etape si la noi trepte pe care sa urcam, spre binele tuturor.

Despre aceste trepte si etape urmatoare vreau sa schitez doar cateva idei, tocmai pentru a nu le stingheri dezvoltarea: dorim sa completam pleiada de investigatii prin deschiderea unui laborator de analize medicale, cu aparatura de ultima generatie, cu personal inalt specializat, iar tratamentele pe care le facem acum sa le ducem pe o noua treapta prin deschiderea unei baze de tratament ultramoderne in noua cladire a centrului medical in care sa putem pune in slujba sanatatii omului cat mai multe din elementele naturii despre care vorbeam: apa sarata, namolul, parafina, aerul, miscarea, relaxarea prin masaj si reflexoterapie, marile principii ale homeopatiei, armonia naturii pusa pe muzica de mari maestrii, culoarea si aromele naturii, toate acestea realizate si aplicate pe fondul unei alimentatii sanatoase, conditie fara de care nu putem atinge performantele pe care ni le-am propus, deoarece foarte multe probleme de sanatate pot fi reglate si se cer a fi reglate doar prin alimentatie si pentru ca prin ea putem construi sau distruge viitorul unei fiinte umane.

Extindere cu finantare europeana

Tin foarte mult ca in cadrul centrului medical MEDREFLEX LINE sa primiti toata informatia de care aveti nevoie pentru ca dumneavoastra sa va puteti implica activ in procesul de vindecare si recuperare pe care vi-l doriti. Numai daca si dumneavoastra vreti cu adevarat sa va refaceti sanatatea, vom putea obtine acest lucru. Vreau sa stiti ca prin vointa dumneavoastra puternica de a va vindeca, comandati celulelor propriului corp in ce directie sa o ia. Aceasta, impreuna cu tratamentele aplicate la noi, poate duce la rezultatele pe care ni le dorim cu totii.

Ne vom stradui sa va oferim toate Informatiile de care aveti nevoie  atat in minutele afectate consultatiei, cat si pe parcursul orelor de tratament pe care le veti petrece la noi (la sedintele de masaj, reflexoterapie, etc ) , sub forma unor mici conferinte proiectate in salile de tratament, pentru a putea asimila treptat si temeinic tot ceea ce trebui sa stiti pentru a avea singuri grija de sanatatea dumneavoastra. Va vom explica metodele noastre de diagnostic si valoarea lor imensa, avantajele certe pe care le aduc fata de alte metode de investigatie (aici as aminti doar faptul ca termograful nu iradiaza ) Vezi pagina dedicata termografiei.

Va vom explica ce inseamna sa faceti masaj, reflexoterapie, ce inseamna o alimentatie sanatoasa, cat de importanta e miscarea, lumina, aerul, cat de minunata si eficace e muzica in tratamentul de recuperare medicala si vom incerca sa va dam informatia de care aveti nevoie pentru a intelege cum puteti folosi resursele inepuizabile ale Supranaturalului in recuperarea dumneavoastra medicala.

Toate acestea cred ca v-au trezit interesul si dorinta de a ne cauta! De aceea, va asteptam cu drag la centrul medical MEDREFLEX LINE pentru a ne pune cu totii, dumneavoastra si noi - personalul centrului -  in slujba sanatatii si fericirii dumneavoastra!

Dr. Petre Muresan - Centrul Medical MEDREFLEX LINE - Cluj Napoca

Dr. Petre Muresan

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: