Metode de diagnostic

 

Centrul Medreflex Line utilizeaza metode de diagnosticare neinvazive, moderne si precise:

 

  • Termografie -  Termograful analizeaza temperatura corpului omenesc si masoara modificarile de temperatura pe care bolile le provoaca organelor.
  • Ultrasonografie generala (ecografie) - Ultrasonografia este o metoda imagistica de investigatie care foloseste ultrasunetele drept vector de formare a imaginii (imaginea este redata intr-un plan).
  • Ultrasonografie 3D -  ultrasonografia 3D memoreaza punct cu punct un organ examinat si construieste un volum, oferind o imagine in spatiu, tridimensionala, marind posibilitatea de analiza a organului respectiv.
  • Angiotermografie dinamica (DATG) - prin aceasta tehnologoie se evidentiaza vasele de sange nou formate determinate de inmultirea celuleor maligne si existenta unor formatiuni tumorale. DATG ofera informatiile necesare punerii unui diagnostic precoce, cu mult timp inaintea depistarii formatiunilor tumorale propriu-zise prin intermediul mamografiei sau ecografiei.
  • Analize medicale de laborator - in parteneriat cu Laboratoarele Bioclinica efectuam peste 1100 tipuri de analize de laborator diferite din domeniile: hematologie, biochimie, biologie moleculara, alergologie, imunologie, markeri cardiaci, tumorali, endocrini, ososi, serologie, microbiologie si toxicologie.

 

 


Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: