Marturii filmate ale pacientilor nostri

Marturia unei paciente diagnosticate cu fibromialgie.

Desi a urmat tratament si in strainatate pentru fibromialgie - fara mare succes, starea sanatatii dansei s-a imbunatatit substantial dupa tratamentul efectuat in centrul nostru medical

Fibromialgia este o afectiune diagnosticata si tratata cu succes in cadrul centrului nostru medical. Asa cum puteti urmari si in materialul filmat de mai jos, fibromialgia este de cele mai multe ori diagnosticata corect, insa multi nu stiu si nu reusesc sa aplice un tratament corect pentru a inlatura cauzele acestei afectiuni ci doar incearca sa amelioreze simptomele neplacute ale bolii. In cadrul centrului nostru medical, reusim sa tratam eficient aceasta afectiune:

Mai multe detalii desprefibromialgie - termografie - termo-homeopunctura

 Marturia unui pacient diagnosticat cu spondiloza lombara si spondiloza cervicala

Urmariti in cele ce urmeaza marturia unui pacient care s-a prezentat la centrul nostru medical cu dureri mari la coloana vertebrala. In urma investigatiilor s-a descoperit o spondiloza cervicala si lombara in stadii destul de avansate. Urmariti in continuare ce parere are dansul despre tratamentul efectuat in centrul nostru medical:

Mai multe detalii despre: spondiloza lombara - termografie - termo-homeopunctura - spondiloza cervicala - discopatii

 Marturia unei paciente cu ICVB care nu a putut fi diagnosticata corect de alti medici din tara

Va prezentam in continuare marturia unei paciente care a ajuns la centrul nostru medical dupa ce a cautat remedii si tratament pentru afectiunile sale in mai multe orase din tara. In urma investigatiilor si scanarii termografice s-a dovedit faptul ca principala cauza a starilor de ameteala, de slabiciune, si vertij a fost Insuficienta circulatorie vertebro-bazilara (pe scurt ICVB)

Mai multe detalii despreICVB - termografie - termo-homeopunctura - spondiloza cervicala - vertij - dureri de cap - osteofite

 Marturiile unei paciente care a urmat un tratament pentru gonartroza

Mai multe detalii despregonartroza - termografie - termo-homeopunctura  - infiltratii homeopate

 Marturiile unei paciente care a urmat la noi un tratament pentru gonartroza, preluate dintr-o emisiune TV

Gonartroza este o afectiune tratata cu succes in cadrul centrului nostru medical. Urmariti declaratiile unei paciente care a reusit sa-si redobandeasca sanatatea prin procedeele de recuperare medicala aplicate in cadrul centrului medical MEDREFLEX LINE

 Mai multe detalii despregonartroza - termografie - termo-homeopuncturacoxartroza - infiltratii homeopate

 Un scurt interviu despre tratamentul pentru sciatica in centrul nostru medical, preluat dintr-o emisiune TV

Dintr-o emisiune TV pe teme medicale filmata in centrul nostru medical am extras marturia filmata a unei paciente care a facut un tratament complet pentru sciatica, tratament care a reusit sa ii redea pacientei noastre starea de sanatate si libertatea de miscare.

 Mai multe detalii despresciatica - termografie - termo-homeopuncturacoxartroza - infiltratii homeopate

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: