Termeni si conditii de utilizare

Continutul prezentului document pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului web www.medreflexline.ro

Site-ul web www.medreflexline.ro este proprietatea SC DR. PETRE MURESAN SRL.

Utilizarea site-ului prin logare, sau simpla accesare a informatiilor puse la dispozitia tertilor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul documentului cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

In cuprinsul acestui document, denumirea de site, site web, pagina web, medreflexline, se refera, daca nu este precizat in mod explicit altceva, la site-ul web www.medreflexline.ro


I. Accesul

Accesarea site-ului web se va face folosind adresa web www.medreflexline.ro Termenul de "user" se refera la un utilizator inregistrat la serviciile oferite de site-ul web medreflexline.ro. Un utilizator inregistrat este definit ca o persoana care a trecut cu succes prin toate etapele procesului de inregistrare.


II. Drepturi de proprietate intelectuala

Prin drepturi de proprietate intelectuala se intelege, in mod expres, drepturile de autor si conexe, Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile decurgand din marca, Legea 84/1998 cu completarile si modificarile ulterioare, precum si tratatele si conventiile internationale din domeniu la care Romania este parte.

Drepturile de autor asupra tuturor materialelor informative existente pe site apartin firmei SC Dr. Petre Muresan SRL sau, altui titular de drepturi de autor daca este acest lucru este precizat in mod expres, iar proprietarul paginii a obtinut acordul expres, in scris, de la fiecare titular de drepturi de autor pentru punerea acestora la dispozitia publicului numai pe pagina www.medreflexline.ro.

Continutul paginii www.medreflexline.ro este protejat prin Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cu completarile si modificarile ulterioare.

Este interzisa extragerea si/sau reutilizarea materialelor informative existente pe site precum si orice utilizare a oricarui material privit individual, in integralitatea sa, in cadrul unor activitati care genereaza direct sau indirect avantaje economice sau comerciale sau in cadrul oricaror activitati care depasesc utilizarea personala sau in cercul normal al unei familii. Prin utilizare legitima se intelege utilizarea materialelor in urma obtinerii acordului scris al proprietarului drepturilor de autor, in speta SC Dr. Petre Muresan SRL.

Este interzisa crearea neautorizata de legaturi intre paginile acestui site web si alte pagini sau invers. Daca totusi acesta situatie se produce SC Dr. Petre Muresan SRL si titularii drepturilor de autor, de la care aceasta a obtinut consimtamantul de punere la dispozitia publicului, nu isi asuma responsabiliatea pentru erorile de continut ale materialelor sau fotografiilor care le insotesc si care au fost preluate pe alte pagini web fara obtinerea consimtamantului scris, anterior preluarii acestor materiale.

Pentru toate situatiile de incalcare a drepturilor SC Dr. Petre Muresan SRL si ale titularilor drepturilor de autor asupra materialelor informative, acestia, impreuna sau separat, isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea civila, contraventionala sau penala, dupa caz, conform legislatiei in vigoare.

Proprietarul paginii isi rezerva dreptul de a impiedica, prin utilizarea oricaror mijloace legale de protectie, utilizarea accesului in scopuri ilegale.

SC Dr. Petre Muresan SRL isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea tertilor care au actionat/actioneaza in scopul alterarii, deteriorarii sau distrugerii paginii web www.medreflexline.ro a continutului sau a securitatii acesteia.


III. Reguli operationale si de securitate

Sunt interzise:
- efectuarea de comunicari comerciale prin posta electronica, folosind orice date procurate in mod direct sau indirect de pe pagina web www.medreflexline.ro;

- modificarea, stergerea sau deteriorarea datelor informatice ori restrictionarea accesului la aceste date;

- transferul neautorizat de date;

- perturbarea functionarii site-ului web www.medreflexline.ro prin introducerea, transmiterea, modificarea, stergerea sau deteriorarea datelor informatice postate sau prin restrictionarea accesului la aceste date;

- introducerea, modificarea sau stergerea de date informatice ori restrictionarea, accesului la aceste date, rezultand date necorespunzatoare adevarului, in scopul de a fi utilizate in vederea producerii unei consecinte juridice;

- modificarea sau stergerea de date informatice, prin restrictionarea accesului la aceste date ori prin impiedicarea in orice mod a functionarii paginii web www.medreflexline.ro, in scopul de a obtine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul.

IV. Disponibiliatea serviciului

SC Dr. Petre Muresan SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului web in orice moment sau la orice interval de timp sau de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site fara notificare prealabila.

V. Exonerarea si limitarea raspunderii

Acesarea si utilizarea site-ului web www.medreflexline.ro se face pe proprie raspundere iar utilizarea oricarei informatii, in orice scop de natura a produce efecte juridice sau avantaje/castiguri economice sau comerciale, nu angajeaza raspunderea juridica, de orice fel, a SC Dr. Petre Muresan SRL. Orice deteriorare/distrugerea a sistemelor informatice apartinand beneficiarilor serviciilor site-ului web nu va putea fi imputata proprietarului site-ului indiferent de situatie.

Orice furnizare de date cu caracter personal prin utilizarea link-urilor apartinand titularilor dreptului de autor asupra materialelor informative nu se afla sub controlul SC Dr. Petre Muresan SRL si aceasta nu isi asuma raspunderea pentru eventuale utilizari neconforme cu dispozitiile legale in vigoare, ale acestor date.

Pe pagina web www.medreflexline.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care fac legatura cu pagini web apartinand unor terte entitati fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea Dr. Petre Muresan SRL iar utilizarea acestora, inclusiv publicarea lor, nu atrage raspunderea proprietarului site-ului.

SC Dr. Petre Muresan SRL nu ofera nici o garantie asupra urmatoarelor aspecte:

- informatiile puse la dispozitie vor indeplini cerintele si standardele Dvs. sau ca serviciile/produsele/materiale etc. procurate/obtinute de la de la terti prin intermediul paginii vor indeplinii cerintele Dvs;

- serviciile vor fi neintrerupte, sigure si fara erori 24h/24h.


VI. Confidentialitate

Informatiile cu caracter personal comunicate in cursul inregistrarii pe site-ul web sau altor informatii confidentiale obtinute de SC Dr. Petre Muresan SRL pentru a putea utiliza unele servicii (cum au fost ele expuse in politica de confidentialitate) sunt supuse regimului Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


VII. Drepturi rezervate

SC Dr. Petre Muresan SRL isi rezerva dreptul de a modifica si completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare sau completare va produce efecte din momentul postarii ei pe site.


VIII. Notificari

In masura in care utilizatorii considera ca orice material pus la dispoztie prin intermediul site-ului incalca drepturile de autor/conexe, drepturile la marca sau orice alte drepturi semnalarea situatiei se va face la adresa de email contact(at)medreflexline.ro
 

Ultima revizuire a acestui document a fost efectuata la data de 01.08.2011

 


Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: