Caracteristici DATG

 Dr. Petre Muresan - Centrul Medical MEDREFLEX LINE - Cluj Napoca
Un articol prezentat de dr. Petre Muresan

Caracteristici angiotermografia dinamica (DATG )

Angiotermografia dinamica foloseste placi cu cristale lichide. Aceste placi sunt capabile sa detecteze in detaliu, prin imagini bine definite, dezvoltarea circulatiei sangvine chiar si in cazul unui cancer milimetric; cu ajutorul acestei metode putem depista cancere de dimensiuni foarte mici ( milimetrice )

Caracteristicile placilor cu cristale lichide:

  • au o rezolutie spatiala foarte buna
  • o mare stabilitate a imaginii
  • aparitia si disparitia rapida a imaginii de pe placa
  • au o mare reactivitate in timp, o rezolutie spatiala si o sensibilitate pentru a depista cele mai mici variatii ale fluxului sangvin, precum si sursa acestor variatii de flux .

Angiotermografia dinamica (DATG) este o metoda revolutionara de diagnosticare a cancerului de san, metoda disponibila acum si in cadrul centrului nostru medical. In comparatie cu mamografia, metoda clasica de depistare a cancerului de san, metoda DATG prezinta numeroase avantaje, care au fost puse in evidenta in articolul mamografia vs DATG din cadrul site-ului nostru.


 

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala 

 


Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: