Angiotermografie dinamica

O mare noutate in domeniul metodelor de depistare a cancerului de san este Angiotermografia dinamica (DATG). Aceasta este o metoda care a fost special conceputa pentru depistarea cancerului de san insa poate pune in evidenta formatiuni tumorale si in alte zone ale corpului.

 

Metoda de diagnostic DATG este total neinvaziva si foarte prietenoasa cu pacientii. Nu iradiaza, nu produce nici un disconfort pacientului si este foarte avansata din punct de vedere al acuratetii informatiilor furnizate. Asa cum se stie, in prezent doar biopsia (prelevarea unei mostre de tesut si studierea sa in laborator) poate furniza un rezultat clar in privinta existentei unui cancer la nivelul sanilor. DATG este o metoda la fel de precisa ca si celelalte forme de diagnostic clasic existente in prezent (mamografia, ecografia, sonoelastografia) insa prezinta multe avantaje pentru paciente. De aceea, este o metoda indicata pentru cei care nu doresc sa se expuna radiatiilor X (folosite in mamografie) sau unui examen ecografic care nu ofera cele mai precise rezultate.

Metoda de diagnostic mai sus amintita a fost pusa la punct de catre profesorul dr. Daniele  Montruccoli din Roma, care in decursul mai multor ani a reusit sa o perfectioneze continuu, reusind in acest moment sa o foloseasca cu succes la depistarea cancerului de san fara a recurge la mijloace de investigatie iradiante cum este mamografia clasica.

Aceasta metoda este acum disponibila in cadrul centrului nostru medical. Pentru mai multe detalii despre aceasta tehnologie si despre felul cum este ea folosita in cadrul centrului nostru medical, va invitam sa parcurgeti paginile site-ului www.cancer-de-san.ro  unde am explicat pe larg care sunt avantajele majore ale acestei tehnici de investigare si depistarea  cancerului de san comparativ cu metodele clasice si unde puteti sa va faceti foarte usor o programare pentru consultatie.

 

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala


Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: