A kolozsvári gondosan megszervezett, és az Ön jólétének és egészségének szolgálatába állított MEDREFLEX LINE
Kozmetikai kezelések, anti-aging, méregtelenítés és esztétikai orvostudomány, a 100% -ban természetes eljárások és alakformáló módszerek: 3MAX, plasmolifting, Guna módszer

A MEDREFLEX LINE Orvosi Központról

 

Kezdetben volt az Ige...”

 
Parafrazálva ezt a remek, idézett kijelentést, elmondhatom, hogy minden megvalósítás, minden valóra váltás, az elején csak egy létezésre irányuló „szándék”, „kívánság” volt.

 
Az orvosi központunk Isten segítségével és áldásával született meg és fejlődik, abból a szándékból és kívánságból, hogy helyesen értsük meg, értelmezzük és gyakoroljuk a GYÓGYMÓD kifejezést, s mindezt azért, mert annak ellenére, hogy széles körben van ma ez a szó használva, elfelejtették ennek valódi jelentését.

 
A GYÓGYMÓD kifejezés a görög nyelvből származik és jelentése Hívás, Keresés, Segélykérés a Föld felé. Tehát a gyógymód egy a Föld felé, a Föld elemei és ezen elemek által elraktározott mérhetetlen energiák felé irányuló segélykérés. A Föld is az ember segítségére siet azon elemei és ereje által, melyekkel a Teremtő ruházta fel: ásványvizekkel, termálvizekkel, iszappal, természetes, hamisítatlan étrenddel, levegővel, a gyönyörű környezettel, amely kimozdíthat és mozgásra serkenthet minket, gravitációval, melynek oly nagy szerepe van a szervezetünk jó működésében, a homeopata orvoslásokkal, amelyek szintén a természet elemeit használják, a drágakövekkel, sőt a fűvel és a lábunk alatt heverő kövekkel is, melyek serkentik a szervezet egyensúlyának helyreállását, mindezt pedig akkor, ha nem felejtenénk el néha mezítláb a reggeli harmatos fűben és a köveken járni, melyek a javunkat akarják megmasszírozva azon testi pontjainkat, amelyek kapcsolatba kerülnek velük, helyreállítva a földdel való kapcsolatunkat, mivel a földből vétettünk ... és benne is találhatjuk meg a gyógyító elemeket.

 
Úgy néz ki, hogy mi, emberek, megfeledkeztünk a származásunkról, arról, hogy honnan indultunk el, megfeledkeztünk alkotóelemeinkről, melyekből az Alkotó megformált minket, és eltávolódtunk a természettől.

 
Megfeledkezünk arról, hogy kezelésünkhöz használjuk a növényeket, ásványokat, általában a természet elemeit és azok erőit, de ugyanakkor nem feledkezünk meg arról, hogy szintetikus anyagokat használjunk, amelyek egyrészről segítenek ugyan, másrészről viszont nagyon sok mellékhatással rendelkeznek. Nem ítéljük el a modern orvostudományt, nem tagadjuk annak hatalmas előrehaladását, melyet eddig elért, nem kérdőjelezzük meg a nagyszerű eredményeket, de egy olyan világban, amelyben megfeledkeztünk arról, hogy honnan indultunk el, és amelyben megszoktuk, hogy saját kezdeményezésünkre vegyünk be szekérnyi mennyiségű gyógyszert, a MEDREFLEX LINE Orvosi Központunk egy felhívás szeretne lenni arra, hogy visszaforduljunk a természethez, ennek energiáihoz és csodáihoz, a hatalmas fegyvertárához, amelyet rendelkezésünkre bocsát, és amelyet felhasználhatunk saját egészségünk érdekében.

 
És mivel az ember is szervezetében olyan elemeket tartalmaz, amelyek a természetben is előfordulnak, azt jelenti, hogy ő is egy ajándék és egy „természetes elem”, amit fel lehet használni a hozzá hasonló élőlények kezelésében. Ő (az amber) megteheti ezt érintéssel (a masszázs és reflexterápia keretén belül), magára véve a negatív energiákat, amelyeket a beteg hordoz, és pozitívakat adva vissza, vagy teheti ezt a szó ereje által, visszaadva a beteg számára a biztonságot, reményt, és mindenekelőtt afelé a Szeretet felé vezetve őt, amely felszabadít és gyógyít. Azonban a korlátozott ember nem vehet magára ennyi negatív energiát anélkül, hogy ő maga ne legyen a szétrombolás által veszélyeztetve, és nincs honnan ennyi pozitív energiát adnia, csak akkor, ha kapcsolatban van a Természetfölöttivel, a Végtelennel, Istennel. Ezért akarjuk azt, hogy az orvosi központunk keretén belül alkalmazott kezelések tartalmazzanak egy lelki összetevőt is.

 
Már rég gondolkodom ezen a terven, ezen a természet és ennek gyógyító összetevői felé forduló orvosi központon, és mindig úgy gondolok rá, mint egy folyamatos fejlődés alatt álló entitásra, ami nyitott bármi új felé, ami fejlődést hozhat az emberi szenvedések kezelésére és enyhítésére nézve. Ezért beszélhetünk ezekről, melyeknek egy külön fejezetet is szenteltünk JÖVŐTERVEK címmel.

 
A MEDREFLEX LINE Orvosi Központ tehát nagyon fejlett és performáns lehetőségeket nyújt a:

 
  • Hangok általi, ultrahangos (lásd ULTRAHANGOS VIZSGÁLAT) és infravörös hullámok általi diagnosztizáláshoz, melyek a spektrum piros színe felöl a látható fény skálájának folytatásai, erről kapván infravörös megnevezésüket is (lásd TERMOGRÁFIA)
  • Természetes eszközök és a fény segítségével gyakorolt orvosi rekuperációs kezelésekhez, melyeket jobban meg fog ismerni akkor, ha végigolvassa web-lapunk oldalait, és különösen akkor, ha megismeri orvosi központunkat, ahova szeretettel várjuk jelentkezését remélve, hogy nálunk egy fénysugarat talál a szenvedései okozta labirintusban, hogy reményt, bizalmat és mindenekelőtt szeretetet talál, melyek visszaadhatják az egészségét, amelyre szüksége van, s ami a boldogság egyik feltétele is.

 
Egy olyan szimbólum kiválasztásán is fáradoztunk az orvosi központ számára, ami képviseljen minket. S mivel a MEDREFLEX LINE központban nagyon gyakran használjuk a fényt, mint diagnosztizáló és kezelési módszert, megfelelőnek találtuk az IRISZ-t szimbólumnak választani.

 
Miért éppen az IRISZ-t? Mivel amellett, hogy annyira szép, különleges szimbolisztikája is van. Már a görög Mitológiában is Irisz Istennő, a Hárpiák leánytestvére, a szívárvány megszemélyesített szimbóluma volt, és az istenek és emberek közötti hírvivőnek tartották. Róla mondták azt, hogy mindahányszor a földre lépett, nyomában nagyon szép virágok nőttek, melyek a szívárvány színeiben pompáztak. A görög nyelvben az irisz szó szívárványt jelent.

 
A Bibliában azonban, az irisz = szívárvány-nak, egy különleges jelentése van, melyet a Teremtés Könyve 9. fejezetének 8...17. verse ad vissza. Íme néhány sor ebből a szövegből: „(...) Szivárványívemet helyezem a felhőkre, az lesz a jele a szövetségnek, melyet én a világgal kötök ... akkor visszaemlékezem a szövetségre, amelyet kötöttem veletek és minden élőlénnyel, amely testben él ... és nem lesz többé a víz özönvízzé minden test pusztulására.” (Magyar Bibliatársulat újfordítású Bibliája)

 
Úgy tartom, hogy egy orvosi központban, ahova az emberek annyi bajjal, betegséggel, szenvedéssel jönnek, nagyon fontos, hogy a teljes munka, minden azon való igyekezet, hogy a beteg segítségére lehessünk, a remény, a Szövetség jelében kell végbemenjen ... ami azt ígérte, hogy ... „nem lesz többé a víz özönvízzé” ..., vagyis, hogy a hullámok, bárminemű nehézségek, bajok, szenvedések, vagyis bármilyen víz, ami a szenvedőre tőrne, nem fogja tudni őt elborítani. Teljesen biztos vagyok abban, hogy Isten betartja szövetségét, melyet velünk kötött, azonban, hogy ez valóságosan hatékony legyen a mi életünkben is, és ... a vizek ne válljanak többé özönvízzé ... szükséges, hogy mi is megemlékezzünk arról a szövetségről, mely köztünk és Isten között van.

 
Ezért, a MEDREFLEX LINE Orvosi Központban, szimbolikusan, egy irisszel várjuk, mely azt jelzi, hogy mennyire értékeljük Önt, s amely reményt és bizalmat adhat emlékeztetve Önt az ígéretre, hogy ... „nem lesz többé a víz özönvízzé...”

 
Dr. Petre Mureşan

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük, használja az alábbi űrlapot, hogy küldje el nekünk az üzenetet: