Despre Centrul Medical MEDREFLEX LINE

“La inceput a fost Cuvântul…“
Ioan cap. I v. 1

Parafrazand aceasta afirmatie superba citata, pot spune ca orice realizare, orice implinire, la inceput, a fost “intentie“, “dorinta“ de a fi, de a exista.

Centrul nostru medical s-a nascut si se dezvolta, cu ajutorul si binecuvantarea lui Dumnezeu, din intentia, din dorinta de a intelege, interpreta si practica in mod corect termenul de TERAPIE, aceasta deoarece este folosit azi pe scara larga, dar i s-a uitat adevarata lui semnificatie.

Tratamente naturiste, intoarcere la natura TERAPIE vine din limba greaca si inseamna Apel, Cautare, Cerere de ajutor catre Pamant. Deci, terapia este o cerere de ajutor adresata Pamantului, elementelor Pamantului si energiilor imense depozitate in aceste elemente. Si Pamantul vine in ajutorul omului prin elementele si forta cu care a fost inzestrat de Creator: ape minerale, ape termale, namol, alimentatia naturala, nealterata, aerul, cadrul superb care sa favorizeze si sa ne invite la miscare, gravitatia, care are un rol atat de mare in buna functionare a organismului, remediile homeopate care folosesc tot elementele naturii, pietrele pretioase si chiar iarba si pietrele obisnuite pe care le calcam noi si care stimuleaza reechilibrarea organismului - aceasta daca nu am uita sa umblam macar uneori desculti prin iarba cu roua diminetii si pe pietrele care ne vor binele, masandu-ne punctele care vin in contact cu ele si, prin aceasta, restabilindu-ne legatura cu pamantul, deoarece din pamant am fost luati...si in el putem gasi elemente vindecatoare.


Noi, oamenii, am cam uitat de originea noastra, am uitat de unde am pornit, am uitat de elementele din care ne-a plasmuit Creatorul si ne-am indepartat de natura.

Uitam sa folosim plantele, mineralele, elementele naturii in general si forta lor, ca sa ne tratam, dar nu uitam sa folosim produsele de sinteza, care, pe de o parte, ne ajuta, iar pe de alta parte, ne aduc atatea efecte secundare. Nu condamnam medicina moderna, nu-i negam progresul enorm pe care l-a facut, nu-i contestam rezultatele extraordinare, dar, intr-o lume in care am uitat de unde am pornit si in care ne-am obisnuit sa luam din proprie initiativa medicamente cu carul, Centrul nostru medical MEDREFLEX LINE se vrea a fi o invitatie de a ne reintoarce spre natura, spre energiile si spre minunile ei, spre arsenalul urias pe care ni-l pune la dispozitie si pe care putem sa-l folosim in scopul sanatatii noastre.

Si pentru ca omul are in compozitia corpului sau elemente pe care le are si natura, inseamna ca si el e un dar si un “element natural “ ce poate fi folosit in tratamentele semenilor lui. El (omul) poate face acest lucru prin atingere (in cadrul masajului si reflexoterapiei), luand asupra sa energiile negative cu care vine cel bolnav si transmitandu-i altele pozitive; apoi poate face acest lucru prin forta cuvantului, redandu-i celui bolnav increderea, speranta si mai ales conducandu-l spre Iubirea care elibereaza si care vindeca. Dar omul limitat nu poate lua asupra sa atatea energii negative fara sa fie el insusi amenintat cu distrugerea si nu are de unde da atatea energii pozitive, decat daca este in legatura cu Supranaturalul, cu Infinitul, cu Dumnezeu. De aceea, vrem ca tratamentele din centrul nostru medical sa aiba si o componenta spirituala.

De mult timp m-am gandit la acest proiect, la acest centru medical orientat spre natura si spre elementele ei vindecatoare si-l gandesc mereu ca pe o entitate in dezvoltare contiunua si deschisa spre orice e nou si poate aduce un progres in tratarea si alinarea suferintelor umane. De aceea, putem vorbi si chiar avem un capitol special intitulat  PLANURI DE VIITOR.
 

Centrul medical MEDREFLEX LINE ofera, deci, posibilitati foarte avansate si extrem de performante de:

  • Diagnostic, prin sunete, ultrasunete (vezi ULTRASONOGRAFIA) si prin undele infrarosii, care sunt continuarea gamei luminii vizibile din partea culorii rosii a spectrului, fiind numite de aceea infrarosii (vezi TERMOGRAFIA).
     
  • Tratamente de recuperare medicala prin mijloace naturiste si cu ajutorul luminii, pe care le veti cunoaste mai bine parcurgand paginile sitului nostru si mai ales cunoscand centrul nostru medical, la care va invitam cu caldura sa apelati, sperand ca la noi sa gasiti o raza de lumina in labirintul creat de suferinta dumneavoastra, sa gasiti o raza de speranta, de incredere si mai ales de iubire, ca toate acestea sa va redea sanatatea de care aveti nevoie, sanatate care este o conditie a fericirii.

Tratamente naturiste si homeopate, metode moderne si eficiente

Este foarte, foarte important sa poti stabili de ce boala sufera cineva, dar nu este destul sa-i spui omului respectiv: "uite draga, ai boala cutare, mergi si te trateaza in pace".

In Centrul Medical MEDREFLEX LINE vi se intinde o mana atat de darnica in tratament, pe cat de darnica este cu noi natura si componentele ei pe care le chemam in ajutor si plina cu o iubire inspirata din iubirea Creatorului naturii si al omului, Caruia-I cerem protectie.

Toate acestea se realizeaza prin punerea unui accent deosebit pe alimentatia sanatoasa, prin metode naturiste de revitalizare, intretinere, detoxifiere si recuperare medicala, cum ar fi: masaj de intretinere, masaj de relaxare, masaj de recuperare,  masaj medical, reflexoterapia, tratamentele cu lumina polarizata, tratamentele homeopate, tratamente naturiste prin metoda infiltratiilor cu produse homeopate sub stricta supraveghere si control termografic. Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati paginile servicii oferite si afectiuni tratate

Ce reprezinta Centrul Medical Medreflex Line?

Mi-am pus problema de a alege un simbol al centrului medical, care sa ne reprezinte. Si pentru ca la MEDREFLEX LINE folosim foarte mult lumina ca metoda de diagnostic si tratament, am considerat foarte potrivita ca simbol FLOAREA DE IRIS.

De ce FLOAREA DE IRIS? Deoarece, pe langa faptul ca e atat de frumoasa, are si o simbolistica cu totul deosebita. Inca in Mitologia greaca, Zeita Iris, sora cu Harpiile, era simbolul personificat al curcubeului si era considerata mesagera intre zei si oameni. Despre ea se spune ca, de fiecare data cand calca pe pamant, in urma ei cresteau flori foarte frumoase, care aveau culorile curcubeului. In limba greaca, iris inseamna curcubeu.

Dar in Biblie, iris = curcubeu, are o semnificatie cu totul speciala, redata in Cartea Genezei, cap. 9 v 8---17. Iata cateva randuri din acest text: “Curcubeul Meu il asez in nor, ca sa fie el semn al legamantului dintre Mine si pamant… si-mi va aduce aminte de legamantul vesnic dintre Mine si toata fiinta vie…
Ca apele nu vor mai deveni potop… si nici un potop nu va mai fi sa pustiasca pamantul… si nici un trup nu va mai pieri de apele potopului. “

Ori, intr-un centru medical, unde vin oameni cu atatea necazuri, cu atatea boli, cu atatea suferinte, consider ca este extrem de important ca toata munca, toata stradania de a veni in ajutorul celui bolnav sa se desfasoare sub semnul sperantei, al Legamantului … care promitea ca... “apele nu vor mai deveni potop “..., deci ca toate valurile, toate greutatile, toate necazurile, toate suferintele, deci toate apele care se abat asupra celui bolnav nu il vor coplesi. Sunt absolut sigur ca Dumnezeu isi respecta legamantul pe care l-a facut, dar, pentru ca acesta sa devina cu adevarat eficient in viata noastra si … apele sa nu mai devina potop…trebuie ca si noi sa ne amintim de legamantul pe care-l avem cu Dumnezeu.

De aceea, in Centrul nostru medical MEDREFLEX LINE, va asteptam, simbolic, cu o floare de iris, care sa va spuna cat va pretuim si sa va dea speranta si incredere, amintindu-va de promisiunea ... ”ca apele nu vor mai deveni potop…”.

 

Doctor Petre Muresan - medic specialist medicina generala

Dr. Petre Muresan,
Medic Primar Medicina Generala
Directorul Centrului Medical MEDREFLEX LINE

Membru al Societatii Române de Termografie (SRT)
Membru al Societatii Române de Ultrasonografie in Medicina si Biologie (SRUMB)
Membru al Societatii Române de Homeopatie (SRH)

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: