A kolozsvári gondosan megszervezett, és az Ön jólétének és egészségének szolgálatába állított MEDREFLEX LINE
Kozmetikai kezelések, anti-aging, méregtelenítés és esztétikai orvostudomány, a 100% -ban természetes eljárások és alakformáló módszerek: 3MAX, plasmolifting, Guna módszer

Üdvözöljük a medreflexline.ro oldalon

A kolozsvári gondosan megszervezett, és az Ön jólétének és egészségének szolgálatába állított MEDREFLEX LINE Orvosi Központ a következőket ajánlja:

 
1) A legújabb, nagyon performáns és precíz gépezetekkel végzett ultramodern diagnosztizáló módszerek szolgáltatásait: Termográfia, Termográfia – Ultrahangos vizsgálat, Ultrahangos termográfia, Általános ultrahangos vizsgálat, 3D Ultrahangos vizsgálat, Gépeken végzett ultrahangos vizsgálat, Panoramikus ultrahangos vizsgálat, a Homeopátia keretén belül végzett, az emberi lelkivilág mélységeit kutató diagnosztizálás. Lásd az Ajánlott szolgáltatások fejezetet!

 
2) új és forradalmi módszereket minden beteg és feltérképezett betegség esetében szükségeltetett kezelés megállapításához, valamint az alkalmazott kezelés hatékonyságának nyomon követését – az adott gépezetek segítségével megvalósított szolgáltatás. Lásd az Ajánlott szolgáltatások fejezetet!

 
3) Naturista és alternatív orvosi módszereket az egészség fenntartásához, mely a legnagyobb kincsünk, valamint egészségi felépülést, amely tiszteletben tartja a „primum non nocere” = elsősorban ne ártsál – elvét, melyet a természethez, a regeneráló energiák és ezeknek erőihez, a növények nem sejtett kincseihez, ásványokhoz, vizekhez és a természet összes összetevőihez való visszatérés által valósíthatunk meg. Nagyon, nagyon fontos megállapítani azt, hogy milyen betegségben szenved valaki, de nem elég majd csak azt mondani neki: „nézze kedves, ebben szenved, menjen s kezeltesse magát békében”.

 
A MEDREFLEX LINE Orvosi Központban olyan bőséges segítséget nyújtó kezekre talál a kezelés során mint, amilyen bőkezűek velünk szemben a természet és annak összetevőI, melyeket a Teremtő természet és ember iránti szeretetéből ihletett szeretettel hívunk segítségül, s Kinek a védelmét is kérjük.

 
Mindezeket úgy valósítjuk meg, hogy közben különleges hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra, naturista revitalizáló, fenntartó, méregtelenítő és egészségrekuperációs módszerek által, mint például: gondozási -, relaxáló -, gyógymasszázs, reflexterápia, polarizált fény - kezelés, homeopata kezelések, naturista kezelések a szigorú termografikus felügyelet és irányítás alatti infiltrációs módszer által. Lásd az Ajánlott szolgáltatások és a Kezelt betegségek fejezetet!

 
4) Az Ön esetében szükséges információt, melyre szüksége van ahhoz, hogy Ön közvetlenül részt vegyen a helyreállítási folyamatban azért, hogy valóban meggyógyuljon, és meg legyen elégedve, valamint boldog legyen azért, hogy Ön is részese volt saját gyógyulásának. És mindezt azért, mert Ön nélkül semmit sem lehet tenni és senki sem tudja Önt meggyógyítani, ha ezt Ön nem akarja és nem működik valóságosan együtt. 
 
Dr. Petre Muresan
Szakorvos, Általános orvos
A MEDREFLEX LINE Egészségi Központ Igazgatója

 
A Román Termográfiai Társaság Tagja
A Román Ultrahangos Orvostudományi és Biológiai Társaság Tagja
A Román Homeopátiás Társaság Tagja

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük, használja az alábbi űrlapot, hogy küldje el nekünk az üzenetet: