Nevralgia nervului facial

Dr. Petre Muresan - Centrul Medical MEDREFLEX LINE - Cluj Napoca
Un articol prezentat de dr. Petre Muresan

Nevralgia nervului facial ( nevralgia faciala )


Centrul medical Medreflex Line vine in ajutorul pacientilor sai cu metode moderne si foarte eficace de tratament, realizand atat o terapie a durerii foarte eficienta cat si o regenerare a structurilor afectate de procesele degenerative si inflamatorii .
Intre numeroasele boli tratate si pe care le gasiti la rubrica : Afectiuni tratate de pe site se numara si Nevralgia nervului facial .

Nervul facial este reprezentat de perechea a VII a a nervilor cranieni. Originea sa se gaseste pe marginea inferioara a puntii. Fibrele senzitive ale acestui nerv se distribuie la cele doua treimi anterioare ale limbii, meatul auditiv extern , palatul moale si faringele adiacent.


Nevralgia nervului facial se manifesta prin dureri puternice, care apar brusc si sunt localizate la nivelul urechii .
Este o afectiune foarte rara care apare mai ales la tineri .

In Centrul medical Medreflex Line se fac investigatii prin scanari termografice si ultrasonografice. Pe baza informatiilor oferite de aceste scanari se aleg metodele de tratament cele mai potrivite .

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala 

 


Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: