Afectiuni dermatologice

Dr. Petre Muresan - Centrul Medical MEDREFLEX LINE - Cluj Napoca
Un articol prezentat de dr. Petre Muresan

Centrul medical MEDREFLEX LINE are o mare experienta si rezultate foarte bune in tratarea unor afectiuni dermatologice.

Din numarul foarte mare de boli care compun patologia dermatologica, centrul nostru medical a dezvoltat si perfectionat metode de tratament, metode de recuperare medicala foarte eficace pentru unele dintre acestea , cum ar fi : celulita, ulcerul de gamba ( ulcerul varicos, ischemic, ulcer de cauza diabetica, ulcerul de decubit), arsurile tegumentare, ranile tegumentare, dermatitele, ridurile fine si medii, psoriazisul, zona zoster, herpesul, acneea .

Si in cazul acestor afectiuni dermatologice se face o scanare generala, deoarece numai asa pot fi depistati factorii care pot avea uneori o mare importanta in vindecarea bolii respective si pe baza tuturor informatiilor primite se stabileste cea mai buna varianta de sedinta de recuperare medicala, numarul si durata acestora .

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala 


Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: